Maandag tem zaterdag: vóór 14u besteld = morgen geleverd in jouw Delhaize! Je kan jouw bestelling tot 10 dagen voor afhaling doorgeven.

FR  -  NL

Bezoek TARTE À MOI OP WONDERFOOD ADVENTURE

Tarte à Moi x Wonderfood Adventure

Een food festival georganiseerd door Delhaize

Heb je nog geen plannen voor het weekend van 20 & 21 april? Bezoek dan onze stand op het food festival: Wonderfood Adventure! Daar proef je als eerste onze gloednieuwe aardbeientaart. Deze verrukkelijke creatie van Tarte à Moi wordt officieel gelanceerd op 25 april, maar tijdens Wonderfood Adventure krijg je alvast een exclusief voorproefje.

Kom langs op onze stand en maak van het decoreren van taart een feestelijk evenement voor het hele gezin. Laat je kinderen hun creativiteit de vrije loop gaan, terwijl ze hun eigen aardbeientaart versieren met heerlijke Belgische aardbeien! Duik in de gigantische keuken met vijf verschillende universums, elk vol met verrassingen. Proef nieuwe smaken, leer de geheimen van de patisserie tijdens workshops, speel spannende foodgames, verdien SuperPlus-punten en maak kans op een goodiebag vol heerlijke traktaties. Mis dit smaakvolle evenement niet en kom langs bij onze stand om je te laten betoveren door de onweerstaanbare taarten van Tarte à Moi! 

Waar en wanneer is Wonderfood Adventure? 

Op 20 & 21 april 2024 vindt het Wonderfood Adventure festival plaats in Brussels Expo, Paleis 3. Bezoek onze stand in het universum Koelkast, nummer SF02, waar we je graag verwelkomen met een heerlijk stukje aardbeientaart. De deuren zijn open van 10 uur tot 18 uur, kom zeker langs!

Ontdek ook onze andere heerlijke taarten

Ben je een echte chocoholic die alles met chocolade verslindt? Of ben je meer het type dat smelt voor de romige verleiding van een cheesecake met frambozen? Of geniet je toch eerder van de klassieke charme van een bresiliennetaart? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ontdek onze heerlijke selectie aan taarten in onze webshop! Verwen jezelf & schep een stukje plezier!

Tarte à Moi taarten