Maandag tem zaterdag: vóór 14u besteld = morgen geleverd in jouw Delhaize! Je kan jouw bestelling tot 10 dagen voor afhaling doorgeven.

FR  -  NL

We helpen je graag!

Dat doe je in 1-2-3 ! Kies eerst je taarten, daarna de gewenste leveringsdag en winkel (we leveren in alle Delhaize-winkels) en geef tenslotte je gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingmail. De dag voor de ophaling in de winkel, krijg je ook nog eens een herinneringsmail.

Als je van maandag tem zaterdag vóór 14u bestelt, dan ligt jouw bestelling de volgende dag klaar bij opening van de winkel. Als je een levering wenst op maandag, dan bestel je dus ten laatste op zaterdag voor 14u. 

Check zeker ook eens je spambox. Als je toch niets ontvangen heb, aarzel niet om contact op te nemen per mail webshop@tarteamoi.be of telefonisch : van maandag tem zaterdag, van 8u30 tot 17u op het nummer 054/31 82 65.

Betalen gebeurt bij afhaling in de winkel. Haal je taarten af aan de bakkerij-afdeling in de winkel en betaal aan de kassa, samen met je andere boodschappen.

De meeste taarten zijn elke dag beschikbaar, ook op feestdagen. De uitzonderingen staan duidelijk vermeld op de webshop. Het gaat dan meestal om zon- en feestdagen. De meeste van deze taarten zijn wel enkele dagen houdbaar (zie ook verder de vraag hieromtrent), je kan ze dus gerust voor de dag ervoor bestellen!

Op onze webshop kan je tot maximaal 50 taarten bestellen. Heb je er meer nodig? Geen probleem, contacteer ons via info@tarteamoi.be en we helpen je graag verder!

We leveren jouw taarten in jouw Delhaize-winkel naar keuze. Op onze website kan je jouw postcode of stad ingeven en zo de dichtsbijzijnde Delhaize, AD, Proxy of Shop ’n Go selecteren.

Bij opening van de winkel! Check dus zeker de openingsuren van jouw gekozen winkel. De bakkerijverantwoordelijke zet jouw bestelling voor jou klaar, je kan ze ophalen in de loop van de dag.

Dat kan aan de bakkerij-afdeling van jouw gekozen winkel. Spreek gerust iemand aan in de winkel en vraag naar je bestelling, deze zal klaarliggen op jouw naam. 

Betalen gebeurt bij afhaling in de winkel. Haal je taarten af aan de bakkerij-afdeling in de winkel en betaal aan de kassa, samen met je andere boodschappen.

 

Dan horen we dit graag!

Als je jouw bestelling wenst te annuleren, dan kan dat via de bevestigingsmail tot 14u de dag voor levering. Klik op ‘bekijk je bestelling’ en onderaan kan je klikken op ‘annuleer mijn bestelling’. 

Als je jouw bestelling de dag zélf niet kan ophalen, bel je best naar de winkel om hem hiervan op de hoogte te brengen. Zo kan die jouw bestelling nog even voor jou opzij houden.

Kan je jouw bestelling helemaal niét meer ophalen? Verwittig dan ook de winkel. Zo kan hij jouw taarten eventueel nog aanbieden in de winkel.  Tarte à Moi zal jou dan contacteren voor de verdere opvolging.

Eerst en vooral proficiat met jouw zwangerschap! En goed nieuws: we gebruiken enkel gepasteuriseerde of gesteriliseerde ingrediënten. Geen rauwe eieren of verse melk dus. Je mag zelfs onze tiramisu eten! Had je graag onze taarten besteld voor je babyborrel, check dan zeker eens de vraag ‘grote bestelling’.

Helaas, niet voor het ogenblik.  Heb je zelf een goed recept? Aarzel niet ons te inspireren (info@tarteamoi.be)

In onze ateliers gebruiken we bloem en kunnen we nooit garanderen dat onze taarten geen sporen bevatten van gluten. Onze chocolademoelleux is wel van nature glutenvrij, maar kan dus wel sporen van gluten bevatten.

Helaas, niet voor het ogenblik.  Heb je zelf een goed recept? Aarzel niet ons te inspireren (info@tarteamoi.be)

Dat hangt af van de ingrediënten en is dus verschillend per taart. De kortste houdbaarheid is 2 dagen (zoals het gebak met frambozen), de langste 1 week (zoals de chocolademoelleux). Had je graag de specifieke houdbaarheid van een taart gekend, aarzel dan niet ons een mail te sturen (info@tarteamoi.be). 

Eens je jouw taarten hebt afgehaald zie je de houdbaarheidsdatum sowieso vermeld op de verpakking. Vergeet ze wel niet in jouw koelkast te bewaren. 

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Contacteer ons!

BELGIË

Elisabethlaan 143
B-9400 Ninove

E-Mail

Voor online bestellingen: webshop@tarteamoi.be

Voor alle andere vragen: info@tarteamoi.be

Van maandag t.e.m. zaterdag beantwoorden we jouw mailtje binnen de 24u.

Telefoon

+32 (0) 54/31 82 65

Maandag t.e.m. zaterdag:
8u30 – 17u00

contact-cta