Wacht niet langer om onze appelcake te proeven! Zo lekker, dat hij perfect is voor alle gelegenheden. Bovendien is hij gemaakt van sappige Jonagold appels, die met de hand geplukt zijn door onze appeltelers.
Laten we bakken!


Ingrediënten voor 4 personen
50 g arachideolie, 50g poedersuiker, 50g boter, 50g kristalsuiker, 2 eieren, 20g amandelpoeder, 100g bloem, 10g de aardappelzetmeel, 1 Jonagoldappel, parelsuiker
Mix de arachideolie met -in deze volgorde- de poedersuiker, de zachte boter, de kristalsuiker, 2 eieren, de amandelpoeder, de bloem en het aardappelzetmeel. Eens je een vloeiend en homogeen mengsel hebt, doe je dit in een beboterde en bebloemde vorm en voeg je een geschilde en in 4 gesneden appel toe. Bestrooi het geheel met parelsuiker. Bak in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende 35 minuten. Smakelijk!
