Maandag tem zaterdag: vóór 14u besteld = morgen geleverd in jouw Delhaize! Je kan jouw bestelling tot 10 dagen voor afhaling doorgeven.

FR  -  NL
Cake karamel & melkchocolade (4 personen <br/>€ 4,95)
Eventuele promo’s worden in rekening gebracht bij het afrekenen in het winkelpunt.

Laten we bakken!

Cake caramel & melkchocolade

Ingrediënten voor 4 personen

15 g glucose, 40 g fondantsuiker, 55 g room, 85 g boter, 2 eieren, 80 g zelfrijzende bloem, 50 g melkchocoladestukjes

Om de caramel te bereiden, breng de glucose met de fondantsuiker aan de kook tot het bekomen van een goudgele caramel. Voeg de room toe en laat afkoelen. Roer er 35 g boter onder tot een glad mengsel. Laat afkoelen in de frigo. Om de cake te maken, klop 100 g caramel op met de rest van de boter, voeg de eieren toe, de bloem en de chocoladestukjes. Giet in een beboterde bakvorm en laat 35 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 170° C. Werk de afgekoelde cake af met de resterende caramel.

Tips om te delen?