Tarte À Cindy

Nom:

Beautaart

Pourquoi mes amis rafollent de cette création:

dit is de taartversie van de witte pralines van Leonidas

Recette:

1 vel kruimeldeeg
200 g melkchocolade met pralinevulling
400 ml room 35 % vetgehalte
4 el oploskoffie
50 gr bloemsuiker
125 gr witte chocolade
handvol hazelboten

verwarm de oven op 180°
leg het kruimeldeeg in een ronde bakvorm en prik met een vork gaatjes in de bodem.
bak het kruimelderg blind tot goudbruin in de oven.
Laat het deeg afkoelen
breek de melkchocolade in stukken en smelt deze au bain marie.
giet de melkchocolade over de bodem van het kruimeldeeg.
laat afkoelen
maal de oploskoffie tot een fijn poeder.
doe de room, de oploskoffie en de poedersuiker in een kom.
klop de room op tot mokka slagroom.
spatel de mokka slagroom in de taartbodem met chocolade.
rasp de witte chocolade
doe een laag witte chocolade over de mokkaslagroom.
decoreer met hazelnoten.

DÉCOUVREZ TOUTES LES MEILLEURES RECETTES

Retrouvez-nous chez Delhaize !

Delhaize

Suivez-nous sur les réseaux sociaux !

Facebook Instagram