Tarte À Klaartje

Nom:

Aardbeicakejes

Pourquoi mes amis rafollent de cette création:

Het is lekker zoet en en smaakt ook zomers. En door het kleine formaat kan je ze makkelijl overal meenemen!

Recette:

-250g zelfrijzende bloem
-150g natuuryoghurt
-150g suiker
-2 eieren
-1 zakje vanillesuiker
-100g boter
-450g gesneden aardbeien
-400g witte chocolade met gepofte rijst
-gekleurde sprinkels voor versiering

Verwarm de oven 180°. Doe de boter in een kom samen met de suiker. Klop tot een romige massa. Doe hierbij de natuur yoghurt en klop verder. Voeg hierbij de eieren een voor een en klop verder tot een homogeen geheel. Voeg als laatste nog de zelfrijzende bloem toe. Meng alles tot een mooi en stevig beslag en laat even staan. Neem een aantal cupcakesvormpjes. Leg in de bodem van de vormpjes een aantal gesneden aardbeitjes. Je kan zelf kiezen hoeveel. Doe hierover het beslag en zet in de oven voor een 20tal minuten. Haal de cakejes eruit als ze gaar zijn en laat even afkoelen. Laat de witte chocolade smelten. Bedek de cakejes met een laag crispy witte chocolade en versier met wat gekleurde sprinkels. Laat de chocolade hard worden. Enjoy!

Retrouvez-nous chez Delhaize !

Delhaize

Suivez-nous sur les réseaux sociaux !

Facebook Instagram