Tarte À Emelie

Nom:

Cheesecake met avocado en limoen

Pourquoi mes amis rafollent de cette création:

Deze taart is énorm fris en doet meteen aan de (langverwachte) zomer denken.

Recette:

Voor 6 personen:
Maal 100 gram droge koekjes (bvb Petit Beurre koekjes) fijn en voeg gesmolten boter toe. Leg een stuk bakpapier op de bodem van een (kleine) springvorm vooraleer je de ring vastklikt. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem en druk aan. Neem een kom en meng hierin 200 gram platte kaas met 100 gram suiker. Voeg hierbij 1 avocado, het sap van 1 limoen en wat limoenzeste toe. Mix tot je een glad mengsel krijgt. Mix in een andere kom 250 ml slagroom luchtig en meng die dan door het avocadomengsel.
Giet dit mengsel dan op de koekjesbodem en laat minstens 12 uur opstijven in de koelkast. Voor je de taart serveert versier je die met limoenpartjes, -zeste en enkele schilfers witte chocolade.

Retrouvez-nous chez Delhaize !

Delhaize

Suivez-nous sur les réseaux sociaux !

Facebook Instagram