Tarte À Vanessa

Nom:

Witte choc kaastaart

Pourquoi mes amis rafollent de cette création:

combinatie van kaas, chocolade, fruit en speculoos. Een smaakbommetje maar toch harmonieus

Recette:

Speculaas 180 g, boter 75 g, witte chocolade 300g, slagroom 200ml, roomkaas 300g, mascarpone 100g, suiker 75g, frambozen, blauwe bessen, en aardbei naar wens, paaseitjes ter versiering en wat donkere chocolade schilfers
Verkruimel de koekjes in een keukenmachine of doe ze in een zakje en rol er met de deegrol over. Smelt de boter en meng met de koekjeskruimel. Bedek de bodem van een springvorm en druk stevig aan. Laat opstijven in de koelkast. Smelt de chocolade au bain-marie. Klop de room stijf. Roer de roomkaas glad met de mascarpone, de room en de suike. Roer er de gesmolten chocolade door. Meng goed. Giet het beslag in de springvorm en strijk glad. Laar minstens 4 uur opstijven in de koelkast. Werk voor het serveren af met wat overschot van speculaaskruimel, fruit en paaseitjes

Retrouvez-nous chez Delhaize !

Delhaize

Suivez-nous sur les réseaux sociaux !

Facebook Instagram